Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vitamine C

Voer, Kruiden en Vitamine C


Bestel aanvullende vitamine C druppels of tabletten

Cavi-Vit druppels en Vitamine C tabletten zijn speciaal samengesteld voor cavia’s. Het bevat een zeer hoog gehalte aan vitamine C omdat cavia’s zelf niet in staat zijn voldoende vitamine C aan te maken. Vitamine C is nodig voor de aanmaak van bindweefsel. Zonder vitamine C kan de cavia problemen krijgen met tanden, tandvlees, botten, gewrichten, spieren, etc. Tevens zorgt vitamine C voor een gezonde vacht en huid, betere conditie en het houdt daarnaast de weerstand op peil, waardoor de kans op schurft afneemt. Druppels kunt u eenvoudig toevoegen over het voer. En de tabletjes zullen de cavia's snel dagelijks uit de hand eten.


Extra Vitamine C voor Cavia's houden Cavia's sterk en gezond


  

Voordeelset Vitamine C pakket druppels en tabletten

Cavi-Vit en Vitamine C tabletten samen.
Voldoende om je cavia's te voorzien van dagelijks Vitamine C.

Voordeelset Druppels en Tabletten

10,99€ Toevoegen

Cavi-Vit met Vitamine C - 20 ml druppels

Beaphar Cavi-vit met Vitamine C in druppels.
Goed voor Conditie en Botten met hoge vitamine C gehalte.

5,55€ Toevoegen

Vitamine C Voor Cavia - 180 stuks

Beaphar Vitamine C tabletjes speciaal voor Cavia's.
Ideaal als aanvulling bij dagelijkse voeding
180 stuks - elke dag zullen ze er op wachten.

6,55€ Toevoegen


Bestrijding van wormen, luizen en (schurft)mijten

Diagnos Anti-Parasiet is een diergeneesmiddel ter bestrijding van wormen, luizen en (schurft)mijten. Verpakt in handige knijppipetten die overdosering uitsluiten. De werkzame stof van het product wordt opgenomen via de huid en biedt vier weken lang bescherming tegen in- en uitwendige parasieten. Anti-Parasiet 150 is geschikt voor cavia's en konijnen vanaf 300g. Zo nodig na 4 weken herhalen.

Inhoud - 4 pipetten


Anti-Parasiet voor Cavia's 150

Beaphar Anti-parasiet voor Cavia's ter bestrijding van wormen, luizen en (schurft)mijten
Inhoud - 4 pipetten

6,35€ ToevoegenNatures Best Timothy Hooi


Natures Best Deluxe Timothee/Timothy Hooi 1,5 KG

Timothy Hooi is de 5 sterren hooi onder alle hooi soorten. Met een zeer hoge ruwvezel gehalte. Elke cavia zou dit op kwaliteit een keer moeten proberen. De lange ongesneden vezels zijn super gezond voor het gebid en goed voor de spijsvertering. Timothy Hooi is afkomstig uit speciaal geselecteerde gebieden en uitzonderlijk schoon door een uniek filtratie systeem.

Lage BTW - 6% BTW

5,99€ Toevoegen

Vezels, vezels en nog eens vezels. Cavia's hebben, gezond, ziek of herstellende, ruim 80% hooi nodig bij een hele dag voeding. En zeker als ze ziek of herstellende zijn, is hooi met een zeer hoog vezelgehalte erg gezond. Daarnaast groeien tanden van cavia's eindeloos door. Als cavia's ziek zijn, eten ze al minder. Hierdoor is er weinig tot geen slijtage aan tanden. Timothy Hooi is sterk en harder dan normaal hooi. Cavia's moeten dus langer en harder kauwen wat zorgt voor een natuurlijke slijtage van tanden.

Ook voor gezonde cavia's is het een zeer gezonde hooi soort. Omdat het allemaal problemen helpt te voorkomen. Zo zorgt het vezelrijke hooi er voor dat de cavia meer gaat drinken, het lage calciumgehalte in Timothy Hooi zorgt er ook voor dat er een minder groot overschot aan calcium ontstaat.

Teveel aan calcium kan een cavia niet goed verwerken waardoor het in de blaas en urinewegen achterblijft. Daarom zijn knaagstenen zo slecht. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld nierstenen ontstaan. Een laag calciumgehalte en een hoog vezelgehalte in het hooi werken er aan mee om blaas- en nierproblemen te voorkomen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu