Ga naar de inhoud

Over ons

Klant Centraal

Zonder u als onze klant, geen bedrijf. Daarom staat u bij ons centraal ( en natuurlijk ook de cavia's )
Met  onze website geven wij u informatie over de mogelijkheden op het  gebied van gezonde cavia kooien en cavia artikelen.
Ook bieden wij artikelen aan op het gebied van Hygiëne, Schoonmaak, Desinfectie en Ongedierte bestrijding.
Prijzen  zijn bij ons direct zichtbaar inclusief BTW. Wij rekenen geen verborgen kosten. Vanaf een bestelling van 100,00 EUR zelfs gratis verzending.


Over Caviadraadkubus

Caviadraadkubus is onderdeel van TADECO uit 2013 met innovatieve producten en liefde voor cavia's. Begonnen als ontwerpstudio voor cavia kooien met de productie en levering van maatwerk om de kooien nog gezonder te maken. De Knaagdier-Cavia-Specialist en Expertise onder de naam Caviadraadkubus met eigen ontwikkelde pads voor bodembedekking. Caviadraadkubus zorgt voor alles wat u nodig heeft voor het houden en verzorgen van cavia's. Geschikt voor huiselijke kring als huisdier maar ook voor fokkers, cavia stichtingen en opvang/verzorging. Wij beschikken over een eigen professionele ontwerpstudio, werk- en productie lijn voor het vervaardigen van complete cavia kooien uit de Caviadraadkubus serie.

Iedereen binnen Caviadraadkubus hebben zelf ook Cavia's. Zo weten we precies hoe cavia's zijn, overleggen we met elkaar over de gezondheid van Cavia's. Hun gedrag, voeding en problemen die we tegenkomen. Al onze artikelen worden op een veilige manier bij onze cavia's getest op gebruik, vermaak en gezondheid. Binnen ons team hebben we meer dan 50 jaar ervaring met het houden van Cavia's. Toen nog onwetend met een enkele cavia tot verbetering en kennis naar groepsdieren. Van tralie kooi naar meer gezonde ruimte. Caviadraadkubus leert nog dagelijks van al onze klanten.
Caviadraadkubus.nl is onderdeel van V.O.F. Tadeco | KVK 85889342 | BTW NL863778732B01 | info@caviadraadkubus.nl
Terug naar de inhoud