Ga naar de inhoud

Losse Snacks

Voer, Hooi en Kruiden

Gezonde Snacks - Verwen je cavia's elke dagSnoep Hartjes - 100 gram
100 % natuurlijke snoepjes
Klein, knapperig en erg verslavend.
3,73
Toevoegen
Wortel Snoep Maantjes - 200 gram
100 % natuurlijke wortel maantjes.
Knapperige worteltjes.
3,29
Toevoegen

Luzerne Blokjes - 400 gram
100 % natuurlijke tussendoortje.
Hoog vezelgehalte, voor een goede spijsvertering
3,23
Toevoegen
De Luzerne Blokjes van 400 gram zijn gezonde, aanvullende knaagsnacks voor konijnen en knaagdieren, een 100% natuurlijk tussendoortje rijk aan vezels.Utopia - Bloemenmix
250 gram / Lage BTW - 9%
11,99
Toevoegen
Zorgt met name voor wondheling,  littekenvorming en verzacht de pijn bij vechten. Kalmerend en  rustgevend. Het heeft een schimmel, bacteriële en ontstekingsremmende  werking en zorgt voor een sterke afweersysteem. Voorverpakt zak van 250 gram.Utopia - Bladerenmix
150 gram / Lage BTW - 9%
7,59
Toevoegen
Bladerenmix is een lekkere en gezonde aanvulling op hooi en een goede afwisseling voor uw cavia of knaagdier. Bevat frambozenblad, berkenblad, hazelnootblad, paardenbloemblad, brandnetelblad en weegbree.Utopia - Gedroogde Weegbree
150 gram / Lage BTW - 9%
6,59
Toevoegen
Weegbree is voor cavia’s en ook voor jonge cavia’s een enorme bron van vitamines en mineralen. Heel rijk aan vitamine C, het zuivert het bloed en is wond helend. Voorverpakt zak van 150 gram.Knaag Dropjes - 140 gram
100 % natuurlijke kruiden dropjes.
Lekker harde knaagsnoepjes voor de sterke tanden.
Dit product is niet beschikbaar.
3,95
Toevoegen
Elke ‘dropje' heeft een eigen smaak: paardenbloem, wortel, rode biet of gemengde kruiden zonder zetmeel korrels en granen.Pet Bouquet
Mix van granen, haver en bloemen in een koker.
6,95
Toevoegen
Bloemen houden van mensen maar een Pet Bouquet houdt van Cavia's. Een MIX van natuurlijke granen, bloemen en haver tegen verveling en als gezonde snack.

Esve Erwtenvlokken
225 gram
Lage BTW - 9%
4,23
Toevoegen
Erwtenvlokken zijn licht verteerbaar en bevatten belangrijke mineralen en voedingsvezels. Ook handig om uit de hand te geven als beloning.


Esve Wortelvlokken
150 gram
Lage BTW - 9%
4,23
Toevoegen
Wortelvlokken zijn zorgvuldig gedroogd en verpakt zodat de natuurlijke vitaminen en het essentiële bètacaroteen grotendeels behouden blijven.


Super Muesli Blok
2x grote Blokken gaan dagen mee.
5,95
Toevoegen
2 x een Super Muesli Blok die dagen meegaan en knaaggedrag bevordert. Met Luzernestengel, Johannesbrood, Gerst, Mais, Spelt, Peterselie, Wortel en vele meer.


Super Muesli Emmer
8x grote Blokken in een Emmer.
15,95
Toevoegen
8 x een Super Muesli Blok in een Emmer die dagen meegaan en knaaggedrag bevordert. Met Gerst, Luzernestengel, Johannesbrood, Mais, Spelt, Peterselie, Wortel en vele meer.

Weidekruiden Mix
Mix van diverse kwaliteits kruiden
150 gram / Lage BTW 9%
4,23
Toevoegen
De geurende veldgrassen en kruiden zijn niet alleen een lekker, maar ook een belangrijk deel van het voedingsmenu met hoge gehalte aan ruwe vezels.

Paardenbloem
Gedroogde paardenbloem 85% / goudsbloem 15%
100 gram / Lage BTW 9%
4,13
Toevoegen
De paardenbloem bevat vele vitamines, mineralen en sporenelementen voor een natuurlijke resistentie. Het is een altijd geliefde snack voor alle knaagdieren.


Smalle Jonge Weegbree
95% Smalle Weegbree
5% Korenbloem
100 gram / Lage BTW 9%
4,13
Toevoegen
Gezond voor elke dag en bekend om zijn natuurlijke geneeskracht. Hoge ruwe vezelgehalte voor een gezonde spijsverteringNatuur Tuin Mix
Alfagras. peterselie. tarwe.
haver en wortelen (35%)
125 gram / Lage BTW 9%
4,13
Toevoegen
Direct van het land gedroogd. Bevat een hoog percentage natuurlijke vezels. Dit zorgt voor een goede slijtage aan het gebit.


Knaagdier MIX-XL Stick - Kruiden / Groenten / Fruit-Noten
Graanvrij Mega XL Stick - super groot
Smaak : Kruiden / Groenten / Fruit-Noten
75 gr willekeurige stick
Lage BTW 9%
3,99
Toevoegen
Dit is niet zomaar een knaagstick. Dit is een Mega Grote XL stick. De Stick is aangevuld met vitamines voor weerstand en een mooie vacht.Knaagdier Sticks - Kruiden / Groenten / Fruit
Graanvrij Duo - Sticks
Smaak : Kruiden / Groenten / Fruit
2 x 40 gr willekeurige sticks
Lage BTW 9%
2,93
Toevoegen
Een smaakvolle traktatie met gezonde voedingsstoffen. De Sticks zijn aangevuld met vitamines voor weerstand en een mooie vacht.


All-You-Can-Eat Tunnelbuis
Puur Natuur Tunnelbuis met Hooi, Erwt, Wortel en Hibiscusbloesem
20 x 6,5 cm
7,23
Toevoegen
All-You-Can-Eat Tunnelbuis van natuurhout waar ze eindeloos van mogen knagen. Met erwten, wortels, bloesem en hooi. Je kan het zelf ook weer aanvullen met hooi.

Mixxie's Natuur Melange
Gezond en erg verslavend
Maïs, Ertwen, Luzerne , Wortel
100 gram / Lage BTW 9%
2,95
Toevoegen
Dé beloning voor elke dag. Mixxies zijn heerlijke en gezonde tussendoortjes met belangrijke voedingsstoffen. Bevordert tevens de spijsvertering en knaagbehoefte.

DIY - Speciaal Knaagdiergras 120 gr
Do-It-Yourself speciaal gras voor cavia's.
Een mix van Haver, Gerst en Graan.
2,13
Toevoegen
Do-It-Yourself Gras groeien. Heb je geen balkon of tuin. Maar wil je wel eenvoudig en snel zelf gras groeien zodat je cavia's wat lekker vers hebben. Het kan met de DIY Knaagdiergras. Zelf maken is niet bespoten en rijk aan vezels. Dus super goed voor de spijsvertering.Kom regelmatig terug, de gezonde snacks worden regelmatig aangevuld met weer nieuwe soorten.
Caviadraadkubus.nl is onderdeel van V.O.F. Tadeco | KVK 85889342 | BTW NL863778732B01 | info@caviadraadkubus.nl
Terug naar de inhoud