Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voer, Kruiden, Vitamine en Zorg


Natures Best - Eerste klas kwaliteit Hooi


Onbeperkt hooi is net zo belangrijk als onbeperkt ruimte. Hooi is vezels en dus super gezond, ligt lekker, zorgt voor warmte, behoud van sterke tanden en gezonde tandslijtage, knus om te schuilen. En we kunnen nog wel doorgaan zolang er maar 24/7 vers hooi aanwezig is.

Caviadraadkubus biedt kwaliteit hooi voor elk budget.  

Geef je cavia's elke dag wat anders !!!

Natures Best Basis Weidehooi 2,5 KG

Basis eerste kwaliteit hooi die iedereen standaard in huis moet hebben voor zijn cavia's. Lange vezels en elke pak hetzelfde door uniek mengsysteem.
100% natuurlijk ruwvoer.

Lage BTW - 6% BTW

2,99€ Toevoegen

Natures Best Deluxe Timothee/Timothy Hooi 1,5 KG

Timothy Hooi is de 5 sterren hooi onder alle hooi soorten. Met een zeer hoge ruwvezel gehalte. Elke cavia zou dit op kwaliteit een keer moeten proberen. De lange ongesneden vezels zijn super gezond voor het gebid en goed voor de spijsvertering. Timothy Hooi is afkomstig uit speciaal geselecteerde gebieden en uitzonderlijk schoon door een uniek filtratie systeem.

Lage BTW - 6% BTW

Dit product is niet beschikbaar.
5,99€ Toevoegen

Natures Best Luxe Berghooi 1 kg of 2 kg

Bergweide Hooi met nog de natuurlijke kleur, geur en smaak. Luxe los verpakte hooi voor je cavia's die je naast de basis Weidehooi kan afwisselen.
De hooi bevat een rijke samenstelling van verschillende grassen en kruiden met een hoog gehalte ruwe vezels.

In 1 kg verpakking of 2 kg voordeelverpakking
Lage BTW - 6% BTW

4,99€ Toevoegen
Nabestellen via WhatsApp +31 06 24640154:
Vaste klanten kunnen eenvoudig via WhatsApp hun bestelling doorgeven. Wij sturen uw producten na WhatsApp bevestiging netjes op.


Nibble 'N' Dig Meadow
Een eetbaar knabbel bakje gevuld met een laag gedroogde aarde met diverse kruiden, gras, bloemen en hooi.

Boordevol vitamine en mineralen. Vooral het kunnen graaien zoals buiten is natuurlijk heerlijk voor cavia's.Nibble 'N' Dig Meadow

Heerlijk schatgraven in een eetbaar knabbelbakje vol met kruiden, gras en geurige bloemen.
Vol met vitaminen en mineralen.

7,43€ Toevoegen

Bestel extra kruiden, dan kan je alles aanvullen als het weer op is. Zo hou je de bak keer op keer spannend. Diverse gezonde kruiden kan je hier bestellen.
Haal buiten naar binnen en je cavia's kunnen heerlijk gaan schatgraven. Vooral cavia's die nooit buiten komen is dit een echte belevenis. Maar ook cavia's die buiten leven en met donkere koude winterse maanden binnen overwinteren is het een prikkeling van nieuwsgierigheid.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu