Wereldwijde Computer Hack treft ook Caviadraadkubus

Inmiddels vanuit de media bekend dat diverse bedrijven en met name de Rotterdamse Haven getroffen zijn met de gijzelsoftware van computercriminelen. Dit heeft helaas directe gevolgen voor de levering van Caviadraadkubus kooien.

Drie weken geleden had Caviadraadkubus al hoge kwaliteitseisen op de Draadkubus Hekjes en werd de totale oplevering retour gestuurd naar de producent. Vele klanten kregen vertraging op levering van hun Draadkubus Kooi. Echter had geen enkele klant zijn bestelling geannuleerd en wilde graag wat langer wachten.

Des te groter is de klap nu de grondstoffen voor productie van Draadkubus Kooien, afgezet in Rotterdam, stil ligt door de computer hack en de vraag is wanneer alles weer in productie kan worden genomen. Uit voorzorg is opnieuw een bestelling geplaatst voor levering van materiaal. Maar de eerste bestellingen zullen pas vanaf 1 augustus weer kunnen worden bezorgd. De kettingreactie van de cyberaanval heeft een enorme imagoschade opgeleverd aan Caviadraadkubus. Met een directe gevolg naar al onze nieuwe- en bestaande (uitbreidings)klanten.

Ondertussen blijven er ook nog bestellingen binnen stromen en moeten alle klanten worden ingelicht over de situatie. Caviadraadkubus doet dit nog steeds persoonlijk en dit wordt zeer gewaardeerd. Ruim 95% van de klanten wil de bestelling behouden en wacht graag nog iets langer op levering. Nog eens 2% zal opnieuw bestellen zodra levering weer mogelijk is. Caviadraadkubus dankt iedereen voor het vertrouwen in een gezonde ruime cavia kooi.

ACTIE MAAND JULI :                                                                                                             Bij aankoop van een complete kooi (met etage) – een Caviadraadkubus Hut of Grot naar keuze kado.

Caviadraadkubus is de enige webwinkel gespecialiseerd in gezonde cavia kooien met onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden en de meeste ruimte. www.caviadraadkubus.nl

           

Bron: http://www.ad.nl/rotterdam/wereldwijde-hack-legt-bedrijven-en-rotterdamse-terminal-plat~a60dd307/

Dit bericht is geplaatst in Informatie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.