Wegwerp Caviadraadkubus pads tegen vieze geurtjes

De Caviadraadkubus Cavia Pads worden momenteel door onze publieke testers stevig aangepakt en uitgeprobeerd. Met diverse puntjes van aandacht ontvangen we ook bruikbare tips en gebruiksvriendelijke reacties. Hieronder weer enkele ontvangen berichten.

Ik wil even zeggen over de caviapads: dat ik de stroken die eraan zitten veel te lang vind, ik heb ze maar met plakband eronder vast geplakt omdat het omvouwen niet te doen was in het hok. En de pads direct onder het fleece werkt niet want als ik dan het fleece wil vegen dan glijd de fleece over de pads heen dus trek ik overal het fleecekleed los op die manier

Voor fleece zullen we inderdaad bekijken of het handiger is om de ‘vleugels’ wat korter te maken. Omdat de stroken erg dun zijn, is het eenvoudig als bundel in je hand weg te knippen. Voor onder fleece zijn de stroken namelijk niet nodig. Bedankt voor de feedback.

Inmiddels gebruik ik 3 weken de cavia pad’s. Ik was eerst iet scepties, want, gaan de cavia’s niet aan de pads eten/ kangen en dan. Het plastic en de gel kan niet gezond zijn. Nu we 3 weken verder zijn en een ervaring rijker is het knagen aan de pads niet gebeurt. Ik hoef iets minder vaak te verschonen, want het absorbeert de geurtjes super. 3 verdiepingen een apd onder het fleece en 1 laag een pad onder zaagsel. Even de randen er onder weg trekken en ik neem het hele zaak je redelijk zonder knoeien uit de bak. Ik kan nu het losse zaagsel op de pad leegstrooien in de groene container en kan de pad in de grijze container of misschien wel bij plastic afval. Bij kranten onder het zaagsel heb ik in de groene container ook erg veel kranten. nu is het goed te scheiden. Ik heb nog 3 pads, dus ik kan nog even vooruit. tot zo ver erg positief!

Voornaamste doelen zijn eenvoudig verschonen, veel vieze geurtjes vasthouden en hoge absorptie. We zien dat met name voor los bodembedekking het een zeer goed cavia product is. Bedankt voor de feedback.

Wil jij ook eindelijk gemakkelijk je kooi verschonen en besparen op je bodembedekking. Binnenkort zullen we de Caviadraadkubus Cavia pads verkopen in een beperkte oplage. Wees er dus snel bij. Opgeruimd is snel netjes met Caviadraadkubus Cavia Pads.

    

Dit bericht is geplaatst in Informatie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.