Nieuwe afmetingen Draadkubus Hekjes te bestellen.

Ze zijn binnen en alles is goedgekeurd op veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Ruim 80% van jullie verzoeken wilde Halve Draadkubus hekjes in de verkoop zien. De hekjes kunnen dan ook heel verschillend worden ingezet. Uiteraard om net die extra ruimte te geven. Een kooi van 4,5 x 2 vult net dat beetje extra ruimte op en geeft je cavia’s weer dat extra plekje erbij. Of alle hekjes aan de voorkant vervangen door Halve Hekjes, zorgt voor nog meer kijkplezier en meer genieten in een open opstelling. Ook in de kooi kan je met Draadkubus Bakclips een Halve overkapping maken of gebruik een Halve hekje als extra versteviging voor een zelfgemaakte trapje.

caviadraadkubus-halve-hekje-wit caviadraadkubus-halve-hekje-zwart-klein caviadraadkubus-trapgat-02 caviadraadkubus-trapgat-zwart-01

Ook een Draadkubus Trapgat Hekje hebben jullie aangegeven graag te willen zien in onze webwinkel. De mogelijkheid om een trapje vanuit de bodem van een etage naar boven te maken is erg in trek. Ook kan het bijvoorbeeld dienen als doorgang waar kooien gescheiden zijn.

Onze Draadkubus hekjes zijn van zeer stevig dik staal met een knaagvrije coating. Zelf een gat erin knippen vraagt nog behoorlijk wat handigheid. En is trouwens erg gevaarlijk vanwege de achterblijvende scherpe randen. Caviadraadkubus Trapgat Hekjes zijn veilig en van zeer goede kwaliteit.

De nieuwe Draadkubus hekjes zijn nu hier te bestellen. Wij laten de creatieve ideeën aan jullie zelf over en ontvangen graag jullie foto’s om te delen.

Dit bericht is geplaatst in CaviaDraadkubus Kooien met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.