Luxe Cavia Huisje en Hide Outs

Steeds meer Cavia liefhebbers en Cavia bezitters bestellen Sleep & Sofa’s, Hutten en Grotten. Heerlijk voor de cavia’s om erin te slapen, chillen en te verstoppen. Zelfs ongestoord eten in een huisje is vaak te zien. Wat ook voorkomt is eronder slapen of in plaats van erin er naast of tegen aan. Al met al neemt het toch aardig wat ruimte in beslag. Maar we gunnen onze cavia’s ook graag een zachte eigen terug-trek-plekje.

Beoordeel na het plaatsen hoeveel ruimte er over blijft voor je cavia’s. Vergeet niet. Ze leven er met minimaal 2 in het gebied. En heel vaak gun je beide cavia’s een eigen huisje. Je cavia ruimte wordt hierdoor nog meer in beslag genomen door alle extra’s.

Een Draadkubus kooi is daarom ideaal voor vele soorten cavia artikelen bij elkaar. Voldoende ruimte en uiteraard uitbreidbaar zoals wij dat vaak aangeven. De Draadkubus Hekjes kan je letterlijk naar boven en in de lengte uitbreiden zoals jij het wilt. Bakken kunnen aan elkaar worden gekoppeld of nieuwe kunnen worden gemaakt. Geen enkele cavia kooi biedt deze mogelijkheid aan om onbeperkt te veranderen.

Met aankomende feestdagen is het zeker de moeite waard om een Draadkubus Kooi ook nog gezellig aan te kleden. Met lampjes geef je je cavia’s en je kooi een warme kerst en nieuwjaar. Bestel op tijd voor een juiste levering.

         JK Balance

Dit bericht is geplaatst in CaviaDraadkubus Kooien met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.