Eenvoudige schoonmaak

Met een Coroplast bak van Caviadraadkubus is het niet meer nodig om bijvoorbeeld kranten onder je bodembedekking te leggen voor het absorberen van urine of vocht. Elke standaard knaagdier bodembedekking is rechtstreeks in de bak te plaatsen.

Makkelijk en goedkoop :
Op de plekken waar vaak geplast en gepoept wordt eerst een hand vol geperste houtkorrels. Deze houtkorrels worden verkocht in grote pakken en gaan lang mee omdat je ze verspreid in de bak. Ze nemen voornamelijk vocht op en houden de vieze geurtjes goed vast. Daar over kan je houtvezels plaatsen.

Fleece deken met eronder handdoeken voor absorptie worden ook steeds meer gebruikt. Lekker gemakkelijk in de wasmachine na het vegen en afstoffen.

Vegen en scheppen :

Met een stoffer en blik kan je dankzij de open kooi snel alles opscheppen. Geen gedoe meer met een afgesloten bovenkant of verschillende klemmen aan je bak. Het wordt zelfs makkelijker als je enkele Draadkubus hekjes verwijderd tijdens het schoonmaken. En heb je buiten de ruimte. Afspoelen met een tuinslang is je bak zo schoon.

Dit bericht is geplaatst in CaviaDraadkubus Kooien met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.