Caviadraadkubus C&C Cage Eigen Ontwerp

Al geruime tijd kunnen wij Draadkubus opstellingen van je eigen ontwerp en creatieve idee uittekenen. Heb je bijvoorbeeld een kooi in gedachten. Kan je het eenvoudig uittekenen of uitleggen en naar ons opsturen. Onze CaviaDraadkubus Ontwerpstudio zal uit je informatie een 3D tekening opmaken. Kunnen wij het tekenen, kunnen wij het ook leveren. Als het niet lukt, geven we dat ook echt aan.

Al vele unieke ontwerpen van onze klanten zijn geproduceerd. Voldoende voor ieders inspiratie. Laat je creatieve gedachten werken, het geeft niet alleen plezier dat je een idee uit laat werken. Maar ook dat je volledig aan je eigen cavia’s denkt. Alles voor je cavia’s zeggen cavialiefhebbers altijd. Wij kennen geen regels. Combineren is ook gewoon mogelijk met kasten en spullen uit bijvoorbeeld Ikea.

Laten ontwerpen door onze Studio is allemaal gratis en vrijblijvend. Geen gedoe met ontwerpkosten of aanbetalingskosten. Met een tekening zie je pas echt goed hoe het gaat worden. Daar gaan wij geen geld voor vragen. Laat je na de tekening niets meer van je horen. Vinden wij dat geen enkel probleem. We zien je vanzelf wel terug als je interesse hebt of weer een andere tekening wilt laten maken.

Op ons YouTube kanaal kan je tevens bewegende beelden van ontwerpen terug vinden https://www.youtube.com/channel/UCHB8UIJbBPzVf45x8Qv0ItQ/featured

 

Dit bericht is geplaatst in CaviaDraadkubus Kooien met de tags , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.