Ga naar de inhoud

Beoordelingen

Gallery en Beoordelingen
Wij leveren graag kwaliteit en service.
Daarom luisteren wij graag naar uw mening.

U kunt ons hieronder beoordelen en het aantal sterren selecteren voor uw totaal score. Velden met * zijn verplicht.
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Namens het hele team van Caviadraadkubus, hartelijk dank voor uw medewerking.
4.9 / 5
43 Beoordelingen
39
3
1
0
0

Iris
17 okt 2022
Super blij met de fleece pads voor mijn cavia’s. Van een ander merk kwam het vocht er gewoon doorheen maar bij deze niet. En ziet er ook mooi netjes uit in de kooi.
Nynke
15 okt 2022
Mijn eerste bestelling gedaan voor mijn 3 cavia's.
Ik heb timothy hooi 3 zakken besteld.
Voldoet uitstekend, ik heb mijn cavia's nog nooit zo snel en goed hooi zien eten, eerder een merk timothy hooi uit de winkel gekocht, dat hoef ik ze niet meer voor te zetten.
Deze timothy hooi is ook nog beter aan kwaliteit en eet beter.
Deze 3 zakken ben ik veel sneller doorheen zo goed valt het in de smaak.
Dus tip is voordeliger dan in de winkel en nog smakelijker voor de beestjes, je hebt waar voor je geld.
Denise Gertsen-Peters
17 jul 2022
Zeer goede service! Mijn cavia’s zitten er nu perfect bij
Geenen Jana
09 jun 2022
Snelle levering, goed prijs kwaliteit.
Top service!
Sabine
31 mei 2022
Voor onze 2 cavia's vrijdagmiddag een 5x2 bak besteld en maandagochtend al in huis. De cavia's zijn er heel blij mee. Er zat ook nog wat extra's bij. Top service.
Lea
04 mei 2022
Top hele goede en snelle service, ik zou iedereen aanraden om daar te kopen.
Veerle
06 maa 2022
Bestellingen op tijd. Steeds in orde. Goede voeding en producten. Dit geeft blije cavia's.
Lin
05 maa 2022
Ben erg tevreden met de service. Denken actief mee en houden je goed op de hoogte. Alle spullen volgens afspraak binnengekregen. Cage makkelijk in elkaar te zetten met bijgegeven handleiding. Als ik een tip moet geven;om de site mobielvriendelijker te maken voornamelijk ivm spullen in het winkelmandje te plaatsen.
Natalie
27 feb 2022
Goede service, denken met je mee en super mooi hok. Het enige minpuntje vind ik dat het best wat kracht kost de hekjes aan elkaar te zetten.
Susan
23 feb 2022
Mijn dochter is onwijs blij met de caviadraadkooi (6x2). Zelf vind ik het jammer dat de coroplast bak 5cm minder lang en 5cm minder breed is dan de kooi. Omdat de coroplast daardoor geen steun vindt tegen de kooi, is de rand wat wiebelig. Misschien staat dit ergens op de site vermeld, maar dan heb ik daar overheen gelezen. Ook was het nogal een opgave om de connectors goed te bevestigen. Ik had dit, door al die superpositieve beoordelingen, toch anders verwacht.
Wél supersnel geleverd met een leuk presentje voor de caavjes!
Laura
25 jan 2022
Supergoede en snelle service,
Hebben ook een goede kwaliteit producten wat lang meegaat en makkelijk te veranderen is .
Ben erg tevreden en de cavia's ook
Jolanda
14 jan 2022
Goed contact en duidelijke tekeningen. Onze cavia's genieten echt van de ruimte nu.
Myranda
12 dec 2021
Zeer tevreden van de kwaliteit van de draadkubuskooi. Zeer netjes en snel geantwoord op een vraag die ik had . Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik deze web-site heb mogen leren kennen . Tweede bestelling ondertussen geplaatst en er zullen er zeker nog volgen .
Simons
05 dec 2021
Erg goeie kwaliteit. Er is duidelijk verschil met wat je allemaal kan krijgen op andere website. Ik heb eerder goedkoper genomen. Maar uiteindelijk toch hier ook wat geprobeerd. Had het veel eerder moeten doen. Voor uitbreiding weet ik nu wel waar ik het moet bestellen. Jammer dat postnl er zo lang over heeft gedaan.
Angeli
06 nov 2021
Top service 😃. Wat is beloofd is geleverd
Brechtsje
06 nov 2021
5x2 met verdieping van 2x2 besteld. Werd binnen aangegeven periode bezorgd. Zeer tevreden. Netjes verpakt en met leuke extra’s.
Mijn drie cavia’s gaan vaak naar boven waardoor ik merk dat het trapje iets aan het doorzakken is. (Na twee mnd)
Alles is goed schoon te maken.
Op de etage een fleeceliner. Deze bevalt zo goed dat ze op mijn verlanglijst staan voor de onderste bak.
Zoë
07 okt 2021
Ik heb de 4x2 kooi gekocht met witte bak en witte hekjes en met bijpassende fleeceliners.
Ik en de cavia's zijn super gelukkig.
De gegevens over maatvoering en materiaal kloppen precies.
De cavia's hebben nu lekker de ruimte om rond te lopen.
De bak is makkelijk schoon te maken.
De fleeceliner is stevig genoeg en laat plasjes goed door.
Het was wel een dure aankoop in verhouding met een dierenwinkel,
maar er is dan ook niks op de markt wat mijn cavia's deze ruimte geeft (zonder zelf te klussen)!
Ik ben super tevreden met mijn aankoop.
Marjolein Ezendam
26 sep 2021
Goede snelle service. En een top hok voor de diertjes
Karin
21 sep 2021
Goede service en mooi systeem om je kooien mee te maken. Cavia's blij, ik blij!!
Marie V.
15 aug 2021
We hebben de waszakken gekocht en waren binnen een dag in huis. Zeer tevreden en snelle service.
Caviadraadkubus.nl is onderdeel van V.O.F. Tadeco | KVK 85889342 | BTW NL863778732B01 | info@caviadraadkubus.nl
Terug naar de inhoud