Ga naar de inhoud

Beoordelingen

Gallery en Beoordelingen
Wij leveren graag kwaliteit en service.
Daarom luisteren wij graag naar uw mening.

U kunt ons hieronder beoordelen en het aantal sterren selecteren voor uw totaal score. Velden met * zijn verplicht.
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Namens het hele team van Caviadraadkubus, hartelijk dank voor uw medewerking.
4.9 / 5
33 Beoordelingen
31
1
1
0
0

Laura
25 jan 2022
Supergoede en snelle service,
Hebben ook een goede kwaliteit producten wat lang meegaat en makkelijk te veranderen is .
Ben erg tevreden en de cavia's ook
Jolanda
14 jan 2022
Goed contact en duidelijke tekeningen. Onze cavia's genieten echt van de ruimte nu.
Myranda
12 dec 2021
Zeer tevreden van de kwaliteit van de draadkubuskooi. Zeer netjes en snel geantwoord op een vraag die ik had . Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik deze web-site heb mogen leren kennen . Tweede bestelling ondertussen geplaatst en er zullen er zeker nog volgen .
Simons
05 dec 2021
Erg goeie kwaliteit. Er is duidelijk verschil met wat je allemaal kan krijgen op andere website. Ik heb eerder goedkoper genomen. Maar uiteindelijk toch hier ook wat geprobeerd. Had het veel eerder moeten doen. Voor uitbreiding weet ik nu wel waar ik het moet bestellen. Jammer dat postnl er zo lang over heeft gedaan.
Angeli
06 nov 2021
Top service 😃. Wat is beloofd is geleverd
Brechtsje
06 nov 2021
5x2 met verdieping van 2x2 besteld. Werd binnen aangegeven periode bezorgd. Zeer tevreden. Netjes verpakt en met leuke extra’s.
Mijn drie cavia’s gaan vaak naar boven waardoor ik merk dat het trapje iets aan het doorzakken is. (Na twee mnd)
Alles is goed schoon te maken.
Op de etage een fleeceliner. Deze bevalt zo goed dat ze op mijn verlanglijst staan voor de onderste bak.
Zoë
07 okt 2021
Ik heb de 4x2 kooi gekocht met witte bak en witte hekjes en met bijpassende fleeceliners.
Ik en de cavia's zijn super gelukkig.
De gegevens over maatvoering en materiaal kloppen precies.
De cavia's hebben nu lekker de ruimte om rond te lopen.
De bak is makkelijk schoon te maken.
De fleeceliner is stevig genoeg en laat plasjes goed door.
Het was wel een dure aankoop in verhouding met een dierenwinkel,
maar er is dan ook niks op de markt wat mijn cavia's deze ruimte geeft (zonder zelf te klussen)!
Ik ben super tevreden met mijn aankoop.
Marjolein Ezendam
26 sep 2021
Goede snelle service. En een top hok voor de diertjes
Karin
21 sep 2021
Goede service en mooi systeem om je kooien mee te maken. Cavia's blij, ik blij!!
Marie V.
15 aug 2021
We hebben de waszakken gekocht en waren binnen een dag in huis. Zeer tevreden en snelle service.
Janna M. Hiersteiner - van Zoen
13 aug 2021
Superblij met dit mooie huis voor onze caafjes! Heel mooi en praktisch systeem
caroline bloem
04 aug 2021
was vergeten een hekje te bestellen voor weer een kleine uitbreiding.
dus nog even goed gekeken en kon nog net wat uitbreiden, gelijk meebesteld.
Blij verrast, dat ik deze keer geen verzendkosten hoefde te betalen.
Ook hele snelle afhandeling en levering.
De hokken zijn top en makkelijk uit te breiden.
Cavia's zijn heel happy.Weg met de standaard hokken alleen nog maar caviakubus.
5+.
P. Sluijter
02 aug 2021
Zeer tevreden.
Bedrijf denk met je mee. Levering ok heel snel binnen.
Elisa
10 jul 2021
Ik heb deze week een kooi op maat laten maken door Cviadraadkubus . Wat een ontzettend klantvriendelijk bedrijf zijn zij, heb het nog nooit zo prettig meegemaakt. Steeds werd gevraagd of de ontwerpen naar wens waren en werd ik aangemoedigd vooral aan te geven hoe ik het voor ogen had. Dat maakte dat ik me daardoor ook vrij voelde om dat te doen. Door de afmetingen is de bakrand wat minder hoog, maar daarvoor kwam mevrouw De Boer zelf met een oplossing. Het resultaat mag er zijn en wordt binnenkort bezorgd. Het overleg per e-mail was zeer prettig en steeds kreeg ik erg volledige informatie. Gewoonweg perfect, ga zo door! Echt chapeau!
Veronique Verwaart
05 jul 2021
Ik heb bij Caviaraadkubus de fleecepads gekocht voor het hok van mijn cavia's. Omdat de maten van deze kooi afwijken en er in de bak van de bovenste verdieping een uitsparing zit voor de trap zodat de cavia's naar boven kunnen, heb ik advies gevraagd welke maat fleecepads ik het beste kan bestellen. Hier kreeg ik snel antwoord op en heb dit advies opgevolgd. De fleecepads waren zeer snel binnen (de volgende dag al) en de cavia's vinden het geweldig. Ze liggen languit op de fleecepads. Ik kreeg er zelfs een pakje met snoepstokken bij! Al met al goede spullen en en een hele goede service.
Frits
27 jun 2021
Wij hebben eerst een kleine caviakubus gekocht maar wilde al snel uitbreiden. Karin heeft ons goed uitgelegd hoe eenvoudig dit we kunnen doen. Uiteindelijk toch een grote bak gekocht. De keuze zijn divers en dat maakt het zo gemakkelijk. Geven veel mogelijkheden zodat we goed kunnen kiezen. Fijn dat er een cavia specialist is.
Wendy
26 jun 2021
Wat heeft u toch geweldige spullen! Heb nu een kooi met twee verdiepingen en mijn kaafjes genieten volop!
En bij elke bestelling een cadeautje. Dat word echt heel erg gewaardeerd.
Ik heb geen andere woorden dan dat u echt een geweldig bedrijf bent met super service en snelle levering!

Vriendelijk bedankt namens mij een mijn kaafjes!
Caroline Bloem
19 jun 2021
Fantastische spullen, met goede hulp om de juiste kooi samen te stellen.
Weer wat extra hekjes besteld, heel snel binnen, en kooi weer wat uitgebreid.
Ook voor lekkere snacks. niet goedkoop.
, maar het is het waard en belangrijkste caafjes helemaal happy.I
Sophie van Sanden
09 jun 2021
Wat een fijne webwinkel. Website is wel wat eenvoudig maar als je spullen voor cavia's zoekt. Heb je niet meer nodig. Geen gedoe met veel reclame. Met vragen kreeg ik ook goed antwoord en hulp. Heb de 4x2 C&C gekocht en is werkelijk een hele verademing. Onze cavia's lopen echt wat meer rond nu. Bedankt voor jullie hulp Cavia Draadkubus. We komen hier graag terug.
Fam Dresen
02 jun 2021
Snelle levering, super kwaliteit. Onze kleine vriendjes zijn heel blij met hun nieuwe huis! Merci ook om er steeds iets extra's bij te steken. Altijd leuk!
Caviadraadkubus.nl is onderdeel van Tadeco | KVK 58626468 | BTW NL001713556B02 | info@caviadraadkubus.nl
Terug naar de inhoud