Ga naar de inhoud

Beoordelingen

Gallery en Beoordelingen
Wij leveren graag kwaliteit en service.
Daarom luisteren wij graag naar uw mening.

U kunt ons hieronder beoordelen en het aantal sterren selecteren voor uw totaal score. Velden met * zijn verplicht.
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Namens het hele team van Caviadraadkubus, hartelijk dank voor uw medewerking.
4.8 / 5
15 Beoordelingen
13
1
1
0
0

Sophie van Sanden
09 jun 2021
Wat een fijne webwinkel. Website is wel wat eenvoudig maar als je spullen voor cavia's zoekt. Heb je niet meer nodig. Geen gedoe met veel reclame. Met vragen kreeg ik ook goed antwoord en hulp. Heb de 4x2 C&C gekocht en is werkelijk een hele verademing. Onze cavia's lopen echt wat meer rond nu. Bedankt voor jullie hulp Cavia Draadkubus. We komen hier graag terug.
Fam Dresen
02 jun 2021
Snelle levering, super kwaliteit. Onze kleine vriendjes zijn heel blij met hun nieuwe huis! Merci ook om er steeds iets extra's bij te steken. Altijd leuk!
Gerson
31 mei 2021
Een goede en snelle levering. Mooie rekjes, huisjes, ruifjes etc.. en bedankt voor de extra spulletjes voor de cavia's.
Alleen de clips mogen soms iets beter in elkaar blijven zitten.
Voor sommige hoeken en verbindingen toch een tiewrap voor de zekerheid.
Maar al met al heel erg blij met de aankoop :)
Denise Texera
13 mei 2021
Bedankt voor de snelle levering en mooie spulletjes en de extraatjes.
Suzanne
11 mei 2021
Hele fijne service en leuke en lekkere spullen voor de caafjes!
Marianne
09 mei 2021
Mooie stevige kubus, snelle levering. Leuk dat er een extra'tje bij werd geleverd. Cavia's en baasje helemaal blij🤗
wilma groen
08 mei 2021
Fijne webscop en goede kwaliteit. Erg leuk dat er een cadeautje bij de bestelling zit.
Cynthia
08 mei 2021
Snelle levering en stevige cubus
Martin
05 mei 2021
Goede kwaliteit en erg mooi om te zien in vergelijking met een "normale" kooi. Snelle levertijd en het zakje voor als attentie is erg leuk .
Imke
26 apr 2021
Super tevreden van het concept en de kwaliteit maar vooral ... de cavia’s zijn zo blij met hun nieuwe en vooral grote kooi ... eindelijk plaats om te rennen en te springen . Twee tevreden klanten hier . Groetjes Punky en Grizzly
Sylvia
26 apr 2021
Fijne webshop. Goed materiaal! De cavia's hebben er iedere dag plezier van!
Snelle reactie op vragen en een cadeautje bij bestellingen.
Jamie Schlief
26 apr 2021
Goede kwaliteit en contant met de medewerker. Wel een erg lange levertijd en ook nog meer dan een week vertraging bij PostNL
Claudia Nouwens
26 apr 2021
Snelle levering, top kwaliteit hekjes en erg leuk dat er een extraatje bij geleverd wordt voor de caafjes 😀, ik en de caafjes zijn blij met het nieuwe verblijf, top!
Lisanne
26 apr 2021
Meerdere keren contact gehad over een ontwerp van mijn kooi. Ze reageren professioneel en snel en heel lief dat er een extratje bij de bestelling zat 🥰
K. de Boer
25 apr 2021
De website heeft een kleine update gekregen. En er komen steeds nieuwe producten en artikelen bij. Zo zijn er nog meer mogelijkheden voor Cavia's. Nu kunnen we in de webwinkel ook al beoordelingen geven. Hartstikke leuk !!!
Caviadraadkubus.nl is onderdeel van Tadeco | KVK 58626468 | BTW NL001713556B02 | info@caviadraadkubus.nl
Terug naar de inhoud